Koppelingen

Het Cashr afrekensysteem is eenvoudig uit te breiden met diverse hard- en software van uw favoriete leveranciers. Hierdoor ontstaat wat wij noemen – een ‘ecosysteem’ – waardoor Cashr het centrale datacentrum vormt van uw organisatie. Alle gegevens van inkoop, verkoop, klantengegevens tot en met het beheren van de voorraad of menukaart en vloerplan is opgeslagen en uitleesbaar. Cashr verwerkt de data tot informatie die u kunt gebruiken om direct beslissingen op te nemen. Op elk device, waar u zich ook bevindt in de wereld. Kortom, Cashr is het ‘hart van uw onderneming’.

Kassa met boekhouding

Hardwarekoppelingen met Cashr worden ontwikkeld direct in samenwerking met de leverancier van de apparatuur. Om het koppelen (van software) mogelijk te maken, biedt Cashr ontwikkelaars en leveranciers een REST-API (application programming interface) aan. Hierdoor kan eigenlijk iedereen die programmeerkennis heeft, zelf aan de slag. Cashr maakt ook zelf koppelingen met programma’s die zij aanbiedt als ‘apps’. Een voorbeeld van een app die veel gebruikt wordt is Reeleezee Administratie voor de volledige verwerking van uw boekhouding tot aan het doen van een btw-aangifte.

Cashr koppelt met hardware

Pinterminals

Atos Worldline Yomani. Contactloos betalen mogelijk. Binnenkort ook met een mobile 4G terminal.

Printers & Handscanners

Voor de printer betreft het de Epson Riemprinter, bij de handscanners gaat het om de Socket Mobile CHS

Runners

Te gebruiken op zowel Android als iOS smartphones. Het enige wat u hoeft te doen is de app installeren en te koppelen met uw eigen Cashr Backoffice ID.

Andere kassa's

Hiermee worden tablets en iPads bedoeld. De manier van koppelen is via apps. Download en koppel met de backoffice.

Kijk in de sectie hardware op deze website voor een overzicht van devices die Cashr aanbeveelt.

Cashr koppelt met software

Reeleezee Administratie is een volwaardig en modulair op te bouwen online systeem. Andere modules zijn onder meer Factuur en Uren. Reeleezee koppelt met handige tools zoals Inbox / Scan&Boek voor inkomende facturen, automatische bankkoppelingen, de Belastingdienst voor btw-aangiften en AutoCollect. Koppelen met Reeleezee is eenvoudig en voordelig.

Cashr is te koppelen met de volgende software-leveranciers:

Exact
Exact
Magento
Magento
PrestaShop
PrestaShop
Mijnwinkel/MyShop
Mijnwinkel/MyShop
WooCommerce
WooCommerce
Shoptrader
Shoptrader
Typo3
Typo3
OpenCart
OpenCart
ShoXL
ShoXL
OneStopWebshop
OneStopWebshop
osCommerce
osCommerce
Mijnwebwinkel.nl
Mijnwebwinkel.nl
NextChapter
NextChapter
CCVShop
CCVShop
Walnut Loyalty
Walnut Loyalty
Eventix
Eventix

Klaar om Cashr uit te proberen?